Van harte gefeliciteerd aan alle geslaagden 2024!

juli 2024

Diploma uitreiking CCK

Op de avond van 2 juli vond de jaarlijkse diplomering van het Comenius College Krimpen plaats. Het evenement begon feestelijk met ouders en leerlingen die samen de eerste helft van de voetbalwedstrijd Nederland keken, wat zorgde voor een gezellige sfeer.

Na de voetbalwedstrijd begon het officiële programma. De avond stond in het teken van het vieren van de prestaties van de leerlingen. Tijdens de ceremonie werden de diploma’s ondertekend, wat een bijzonder en plechtig moment was voor alle aanwezigen. Er werden enkele bijzondere vermeldingen gedaan, waaronder een leerling die cum laude slaagde. Dit werd gevierd met luid applaus en trotse blikken van familie en docenten!

De avond werd afgesloten met felicitaties, het overhandigen van de diploma's en een heerlijk ijsje voor iedereen. Het was een avond vol vreugde, trots en optimisme. Het CCK kijkt terug op een geslaagd schooljaar en een onvergetelijke diplomering, waarin de leerlingen gehuldigd werden voor hun doorzettingsvermogen en successen.

« ga terug